Натална Астрологија 1 година

Uncategorized
Wishlist Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

About Course

Едукацијата за Натална Астрологија обфака 5 модули и 38 предавања кој се изучуваат:

1.Основи во Астрологијата (10 предавања)
2.Кодови во Астрологијата (10 предавања)
3.Животни Потенцијали (8 предавања)
4.Астро-Медицина (6 предавања)
5.Код за Астролог ( 4 предавања)
Вежби 9 часа

Семинари:
-Психолошка Астрологија
-Астролошка Етика

Во процесот на себезапознавање доагаме до точка кога бараме нешто повеке од обични информации, кога универзумот преку ѕвездено писмо ни ги отвора портите кон симболите и допирот со сопственото автентично јас.

ШТО КЕ ДОБИЕШ СО ЕДУКАЦИЈАТА:
-Пронаоѓање на сопствените вредности
-Отворање на нов видик на светот
-Космичка свест
-Поврзување со својата автентична природа -ново руво на својата личност

Секое предавање има пишан материјал и на секој модул се полага испит кој заедно со домашните задачи од секоја лекција добивате оцена и завршена 1 година Натална Астрологија.

Сертификат за Астролог Истражувач

 

Show More

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet