MINDFULNESS  (свесност)

Што значи МINDFULNESS? Свесното прифаќање на сегашниот момент-не сеќавања на минатото,не размислување за индината,ТУКУ свесно живеење и прифаќање на моментот во сегашноста.Како можеме да се препуштиме во сегашноста без да има влијание минатото или пак размислувањето...
За бизнисот да не ти го чепка ниедна мафија, научи што е астрокартографија!

За бизнисот да не ти го чепка ниедна мафија, научи што е астрокартографија!

Не, не, апсолутно немаме намера да ве исплашиме со насловот, само да ве запознаеме со уште една занимливост. Што е астрокартографија и како може да ни биде од корист ни објаснува Наталија Андонова, енергетски психолог и астролог.😊 Астрокартографија е гранка во...
Партнерските односи, огледало на нашата личност?

Партнерските односи, огледало на нашата личност?

Важен дел од сечиј живот претставуваат односите со луѓето околу нас. Посебно место секако заземаат партнерските односи. А доколку ги негуваме тие постојано ќе се продлабочуваат и подобруваат. За нив, од еден малку поинаков аспект, ни објаснува астрологот и...
ИНТЕРВЈУ: Дали судбината ни е запишана во ѕвездите?-Разговараме со астрологот Наталија Андонова

ИНТЕРВЈУ: Дали судбината ни е запишана во ѕвездите?-Разговараме со астрологот Наталија Андонова

Сте посакале ли некогаш да може да ѕирнете во иднината, да ги видите радостите но и премрежјата што таа ви ги носи? Верувам дека секој од нас барем еднаш се има запрашано постои ли судбина или пак ние сами си ја кроиме. Денеска со астрологот и енергетски психолог...