МЕРКУР РЕТРОГРАДЕН

МЕРКУР РЕТРОГРАДЕН

Меркур е планета која е одговорна за комуникација,нашите мисли,кратки патувања,ученици од основно училиште,пошта,маркети раскрсници,интернет комуникација.Во годината Меркур е најмалку 3 пати ретрограден,Оваа година имаме 4 пати да биде Меркур ретрограден и поага ретро...
ЈУПИТЕР ВЛЕГУВА ВО ОВЕН

ЈУПИТЕР ВЛЕГУВА ВО ОВЕН

Јупитер е бенефична и срекна планета,носи експанзија и добробит во се што ке допре.Неговиот пат низ зодијакот е 12 години.На 11 Мај после 12 години влезе во Овен и од 8 степени Овен на 29 Јули појде ретроградно до 28 степен Риба на 23 Ноември.Се врати во својот дом да...
Ден за прочистување на нашата душа

Ден за прочистување на нашата душа

Тврдината е најубава кога има значење Моќен ден за запознавање на своето јас, за нурнување во длабочината на нашата душа, за согледување на сопствените тајни одаи кој ги несвесно или свесно криеме и се плашиме да влезаме во своите подсвесни мисли. Ден на Сонцето, а...
ПОЛНА МЕСЕЧИНА ВО БЛИЗНАЦИ

ПОЛНА МЕСЕЧИНА ВО БЛИЗНАЦИ

Полна Месечина на оската Стрелец&Близнаци на 16 степен кој е еквивалентен на Рак.Втора декада на променливи знаци (Близнаци,Девица,Стрелец и Риба) се активирани да земат длабоко здив како што универзумот го зема најдлабокиот здив во фаза на Полна Месечина. Се...
ВЕНЕРА&МАРС

ВЕНЕРА&МАРС

Секоја планета со својата поставка во зодијакот представува еден дел од нас,еден дел од околностите кој ги доживуваме во секојдневието и еден дел од личностите околу нас.Тој сихроницитет на тројство во нашиот живот важи за природен закон на универзумот.Како ние да го...
МЛАДА МЕСЕЧИНА ВО СТРЕЛЕЦ

МЛАДА МЕСЕЧИНА ВО СТРЕЛЕЦ

Млада Месечина во Стрелец ни дава знак дека веке сме спремни да чекориме напред после Еклипсите кој ни се случија минатата Лунација.Сега сме ослободени да можеме да започнуваме идеи и нови подвизи кој би не одвеле во за нас подобро утре.Мапата која ја представува...