КАРМИЧКИ КОД НА ДУШАТА – ЗАБОРАВАМ ЗА ДА СЕ СЕТАМ

КАРМИЧКИ КОД НА ДУШАТА – ЗАБОРАВАМ ЗА ДА СЕ СЕТАМ

Јупитер е планетата на ширење и ослободување, мудрец кој со своите потреби нè води до местото каде што повторно ќе го доживееме она што ѝ недостига на душата низ други димензии на универзумот. Сатурн е патник низ времето кој нè носи во далечни или блиски патувања во...
Дали вашата енергија работи за вас или против вас?

Дали вашата енергија работи за вас или против вас?

Дали правилно ја насочувате и нејзиното кружење е правилно? Дали знаевте дека во нашето тело е целата наша исцелителска моќ и нашиот најголем капитал со кој секогаш можеме да работиме и да се потпреме се наога на нашите дланки. Јупитер на 19 Мај влегува во Бик.Јупитер...
Предиктивни техники во 2 година ве водат во кругот на временскиот простор

Предиктивни техники во 2 година ве водат во кругот на временскиот простор

Натална Астрологија ни кажува ШТО носи мапата на животот Предиктивни Техники ни кажуваат КОГА ке се случи она што е запишано во Наталната Карта Придружи се на звезденото јато и влезете во кодираниот временски простор Со ран упис до 5 Мај следува 10% намаление на...
Mарсов ден и потребата на денот е фокус на своите мисли и делување со предцизно размислување

Mарсов ден и потребата на денот е фокус на своите мисли и делување со предцизно размислување

Замисленост,потреба за промена и расфрлани мисли,како и краток фитил во комуникацијата.Премногу ке сме напнати и во јајцето ке бараме влакно,намалена енергија и нема јасно да ги согледуваме ситуациите.Тешко ке носиме правилни и рационални одлуки. Како денот да работи...
Понеделник е Месечев ден

Понеделник е Месечев ден

Понеделник е Месечев ден и се наога во Водолија каде неговата потребата е ослободување од притисоците кој секојдневието ги носи и пренасочување во нешта кој нас не исполнуваат.Коњункцијата на Месечината со Сатурн и Венера ке ни даде време и можност да се свртиме кон...
МЛАДА МЕСЕЧИНА ВО ВОДОЛИЈА

МЛАДА МЕСЕЧИНА ВО ВОДОЛИЈА

Генијалноста се мери по емотивната интелигенција Водолија е трет човечки знак покрај Близнаци и Девица,а Сонцето го представува машкото его,нашата воља,нашиот татко,предпоставен,Месечината е нашата психа,нашата душа,мајка.Младата Месечина означува нов почеток,дишењето...