Венера е означител на брак,хармонија,баланс,мир,љубов,слатки и убави нешта,а во Стрелец ја доживува својата слобода и потреба за едукација и проучување на сите нови нешта,непознати места.Потребата за дружење,патување и започнување на хармонични врски ке бидат дел од периодот од 16 Ноември до 10 Декември.Колку што ке биде Венера во Стрелец.Најубавото нешто што Венера го посакува е да биде во Риба каде е егзалтирана и ги дожувува најубавите и чисти емоции,безусловна љубов и емоционално допуштање и уживање.Јупитер ја води скоро на нејзиниот степен каде е таа најсрекна,најпосакувана.
Дами имате период од три недели каде ке работи вашата привлечност,вашиот шарм и привлечност.Искористете го периодот на уживање и препуштање на нештата кој не ве инстиктивно водат а вие се препуштите да исконската љубов и го доживеете најсвршениот месец после 12 години.Следна ваква прилика ке биде дури за 12 години.Најдоброто нешто што Венера ке го донесе за женскиот пол е тоа што колуминацијата на совршенството ке трае а најмногу ке се чувствуваме срекни во Фебруари бидејки сега таа повлекува нешта што ке се провлекуваат и во Фебруари.
Можете да го планирате денот на вљубените на баш романтичен начин и си обезбедите совршенство во сопствена идила.
УЖИВАЈТЕ И ДОЗВОЛЕТЕ ДА ВЕ ВОДИ ВНАТРЕШНИОТ ГЛАС И ВАШЕТО СРЦЕ