АЛХЕНА

астролошка едукација

онлајн едукацијаконтакт

АСТРОЛОГИЈА

Моќта на зодијакот

Јазик на универзумот составен од тројството на планети, знаци и пољиња ја даваат симболиката преку која тој зборува.

ИНВЕСТИРАЈТЕ ВО СЕБЕ И РАЗБУДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВИСТИНСКО ЈАС

Онлајн астролошка едукација и услуги  од светот на астрологијата

 

Онлајн астролошка едукација

Онлајн консултации

Изработка на детален хороскоп

Запознај се

Кликни на твојот хороскопски знак

Кликни на твојот хороскопски знак и запознај се со карактеристиките.

Услуги

Лични консултации

Енергијата на универзумот е преплетена во нашето секојдневие и секоја жива материја која расте и нематеријални нешта вибрираат со своја за нив индивидуална енергија. Планетите се тие кој својата симболика ја пружаат на се околу нас и во нас. Изучувајки ја Астрологијата како стара наука се пронајдов себеси и се што се случува околу мене,па со желба да тоа го пренесам и на другите настана и Астролошка Едукација Алхена како страна и мое прво дело кое заедено ке растеме и ке се развиваме. Студирајки Астрологија на Институтот за Астролошки Истражувања Јоханес Кеплер се пронајдов себеси….

Balance Mind

Анализа на натална карта

Свој живот пат,животна цел, животна енергија, начин како да дојдете до своите потенцијали и како да го разбудите делот од вашата Натална Карта кои ви нуди потенцијали, а не се активирани.

Orb Study

Синастрија

Компатибилност на две лица-брачни партнери, работни партнери, фамилијарен однос, потреба и начин на кој се одвиваат нештата представени како секојдневие, што е потребно за хармоничност и балансирање на даден однос.

Divine Power

Идеален партнер

Каде и кога го сретнувате, негов опис и податоци). Секој однос има своја вибрација и сопствена енергија,но има и сопствен датум кој е заеднички и представува две лица и како се одвива нивниот однос и како делува. Со нивната анализа и добиениот датум го знаеме токот на врската и времето. И со тоа можеме да делуваме во позитивна насока свесно менувајки го токот на нештата кој не се удобни.

Horoscope Power

Елекциона астрологија

секој почеток е важен и има момент кога се нешто започнува, исто како кога се рагаме, за се што се започнува во дадено време е негово рагање негов животен пат. За да постапиме правилно и да започнатата работе, врска или вложување, преселување, купување стан биде со поволни и растечки тенденции можеме со помош на планетите да одредиме поволен период за дадена акција, работа, преселба, врска, итд. Добиваме квалитети кој се избегуваат лошите и неповолни вибрации.

Хорарна астрологија

Во животот ни се случува да се најдеме на раскрсница и да неможеме да одлучиме на кој начин или во кој правец не води животот. Со точно поставено прашање оваа гранка ни нуди јасен одговор што е потребно и во кој правец треба да одиме. Прашања кои се најчести:

ДАЛИ Е МОЈОТ ПАРТНЕР ВИСТИНСКИОТ ?

НА КОЈ НАЧИН ДА ДОЈДАМ ДО ПОВЕКЕ ФИНАНСИИ?

ДАЛИ ДА СЕ ЗАПИШАМ НА ОВОЈ ИЛИ НА ОНОЈ ФАКУЛТЕТ

ДАЛИ ДА ОДАМ ВО ОНАА ИЛИ ОВАА ФИРМА КОЈА Е ПОДОБРА ЗА МЕНЕ?

 

Horoscope

Соларен (годишен) хороскоп

Секоја година нашиот роденден започнува кога Сонцето доага на исто место како во Наталната позиција. Секоја година имаме некој нов почеток кој преку Соларниот (годишниот) хороскоп добиваме информации што можеме да очекуваме,што можеме да поттикнеме но и што можеме да промениме доколку има потреба. Соларните Енеиди се помошни техники кој ни го доближуваат временскиот период од 40 дена во годината и се додатно средство кое ни дава ножност да знаеме кој временски период од годината која предстои имаме активен период и можеме да реагираме на нештата. Добиваме година која свесно и самостојно можеме да ја водиме и да се снаогаме и ги користиме поволните периоди кој универзумот ни ги нуди во дадената година.

Детска астрологија

Како родители сме биле во ситуација да некогаш неможеме да го разбереме своето дете и да незнаеме како да делуваме да му помогнеме или да го насочиме во нешто. Детската Астрологија е гранка каде со спојување на Наталната Карта на родителот и на детето добиваме одговор зошто, иако го сакаме и е дел од нас некогаш е несватливо и неразбирливо, или па има некоја енергија помегу односот родител-дете кое нема заеднички јазик.

серијал од работилници

Астрологијата и енергетските центри

онлајн работилници

Термин во најава

Сонце & Меркур

18.10.2023  во 18:15 часот

Термин во најава

Меркур & Марс

29.10.2023 во 18:15 часот

Термин во најава

Сонце & Марс

17.11.2023 во 19 часот

Термин во најава

Марс & Меркур

27.12.2023 во 19 часот

Термин во најава

Сонце & Плутон

15.01.2024 во 18 часот

Термин во најава

Меркур & Плутон

05.02.2024 во 19 часот

Термин во најава

Марс & Плутон

13.02.2024 во 18 часот

Термин во најава

Венера & Плутон

16.02.2024 во 18 часот

Термин во најава

Венера & Марс

19.02.2024 во 18 часот

Термин во најава

Сонце, Сатурн & Меркур

28.02.2024 во 18 часот

Рекле за нас

Алхена со прекрасните астролошки предавања ми ги отворија хоризонтите. Ме запознаа со сосема нов начин на перцепција на светот околу мене.

Никола Сингуларовски

Алхена Блог

Предиктивни техники во 2 година ве водат во кругот на временскиот простор

Предиктивни техники во 2 година ве водат во кругот на временскиот простор

Натална Астрологија ни кажува ШТО носи мапата на животот Предиктивни Техники ни кажуваат КОГА ке се случи она што е запишано во Наталната Карта Придружи се на звезденото јато и влезете во кодираниот...

read more
Mарсов ден и потребата на денот е фокус на своите мисли и делување со предцизно размислување

Mарсов ден и потребата на денот е фокус на своите мисли и делување со предцизно размислување

Замисленост,потреба за промена и расфрлани мисли,како и краток фитил во комуникацијата.Премногу ке сме напнати и во јајцето ке бараме влакно,намалена енергија и нема јасно да ги согледуваме...

read more

Твојот прв чекор

Пријави се за обука

13 + 15 =

Пополнете ги бараните податоци во формата и кликнете ПРАТИ. Во најбрз рок ќе ве исконтактираме. Ви благодариме .

емаил

телефон

078 459 271

социјални мрежи